Вот только захотел заняться "Вестником" - а сайт Православное духовенство всё. Может кто-нибудь успел у них скачать? Или знает другие сайты где есть этот Вестник с возможностью текстового поиска?
У мяне адкрываецца. Калі ў вас не атрымаецца яшчэ раз адкрыць, напішыце свой нік у ТГ. Паспрабую накідаць вам
В этот раз у них, видимо, серьезные проблемы. Не могу зайти. Правда, я из-за рубежа. Может, у кого работает?
Всё понятно. Они закрыли доступ для иностранцев. В т.ч. для просмотра из РБ. Хотя я недавно спокойно заходил на их сайт. Работало - не работало, а сейчас, видимо, наглухо законопатили. В РФ сайт нормально работает.
Калі трэба магу выпампаваць і закінуць вам у ТГ (мне так зручней), а вы ўжо самі разберыцёся, што з гэтым рабіць
Трэба вам неяк з Михаил зкамунiкавацца. Ён абяцаў сабраць нумары i зрабiць вялiкiя pdf-ы за кожны год. Так лягчэй шукаць там iнфармацыю. Па Лiтоўскiм Епарх. Ведамасьцям атрымалася шыкарна. Iнфармацыя шукаецца ў адзiн клiк. Вельмi зручна. Дзякуй за гэтую працу!
Мне цераз Тэлеграм ня вельмі зручна. Калі б хто закінуў на файлаамбеннік, каб я ўсё спампаваў адным архіўным файлам - я б за адзін вечар усё зрабіў. UPD: 1907-1909 гг. я пасьпеў сцягнуць раней, гэтыя гады ня трэба.
Тамбоўскі воўк ім брат А так - у любым выпадку можна выкарыстоўваць VPN і выстаўляць у ім патрэбную краіну ў дадзеным выпадку і выкарыстоўваць неабходны масіў дадзеных.